Betalingsmogelijkheden

Op welke manieren kan ik betalen?
Wanneer u wilt afrekenen dan kan dat op de volgende manieren:
iDeal, Bancontant/Mr. Cash (België), creditcard (VISA, Mastercard & Maestro).

Verzending & levertijd

Nadat uw bestelling verwerkt is ontvangt u een email met daarin de bevestiging van uw order. Tevens ontvangt u een email met een Track & Trace code van PostNL. Met deze code kunt u op de website van de Postnl de status van uw bestelling opvragen.

Als u uw bestelling plaatst op werkdagen voor 14.00 wordt deze dezelfde dag verstuurd (dit geldt niet voor geboorteborden)(mits het product op voorraad is). Normaal gesproken wordt de bestelling de eerstvolgende werkdag bij u aangeboden door PostNL.

Ruilen & Retourneren

Een koper heeft in beginsel het recht om een bestelling te retourneren. (gepersonaliseerde producten zoals geboorteborden niet) Binnen 14 dagen na ontvangst, kan de koper het artikel retour melden middels onderstaande modelformulier. U heeft vervolgens nog 14 dagen de tijd om het product daadwerkelijk terug te zenden. De kosten voor het retourneren zijn altijd voor de consument.

Kissgeboortdeco vergoedt alle betalingen van de consument, exclusief eventuele leveringskosten door kissgeboortedeco in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij Kissgeboortedeco aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. Kissgeboortedeco gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Modelformulier voor herroeping
(dit formulier alleen invullen en terugzenden wanneer u de overeenkomst wilt herroepen)

Aan: Kissgeboortedeco
Industrieweg 23c
5527 AJ Hapert
Nederland
Tel: 040 285 85 45
Email: info@kissgeboortedeco.nl


Ik/Wij* deel/delen* u hierbij mede, dat ik/wij* onze overeenkomst betreffende de verkoop van de volgende producten: [aanduiding product]*

de levering van de volgende digitale inhoud: [aanduiding digitale inhoud]*

de verrichting van de volgende dienst: [aanduiding dienst]*,

herroept/herroepen*
- Besteld op*/ontvangen op* [datum bestelling bij diensten of ontvangst bij producten]
- Bestelnummer
- [Naam consumenten(en)]
- [Adres consument(en)]
- [Handtekening consument(en)] (alleen wanneer dit formulier op papier wordt ingediend)

* Doorhalen wat niet van toepassing is of invullen wat van toepassing is.